Warning: Declaration of Walker_Portfolio_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/k1584/beemeubels.nl/wp-content/themes/bookcase/admin/theme-functions.php on line 116
over BEEmeubels | BEEmeubels
Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ontwerpstudio - alles uit eigen werkplaats

Scroll to Top

To Top

over BEEmeubels

Boudewijn van den Bosch en Niki SchoondergangBEEmeubels is Boudewijn van den Bosch en Niki Schoondergang. Boudewijn is de creatieve kant, Niki de zakelijke. Naast compagnons zijn ze vriend en vriendin en hebben ze 2 dochters. Ze wonen in Haarlem.

BEEmeubels werkt graag met materiaal dat al een leven heeft gehad. De houten kratten waarin Bullseye glasplaten worden vervoerd of de transportkisten van het Rijksmuseum, dat is hout waar BEEmeubels vaak mee werkt.
Deze teksten blijven zichtbaar, zodat het duidelijk blijft dat het meubel eerst iets anders is geweest.
Naast het recyclen en upcyclen van oude materialen, maakt BEEmeubels natuurlijk ook meubels van de combinatie oud & nieuw of van helemaal nieuw materiaal.

Van sloophout tot hardhout, van metaal tot kunststof, van lamp, bureau, tvkast tot winkelinrichting. En alles er tussenin.

Design op maat met veel liefde gemaakt.

Meer weten over de prijzen of geïnteresseerd in een meubel op maat? Mail ons via het contactformulier of bel 06-22239080.

Altijd op de hoogte van het laatste BEEmeubels nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!